• Judo klub Dravograd

Judo klub Dravograd

Osnovno poslanstvo kluba je širjenje prepoznavnosti juda v občini in skozi vrednote juda kot so spoštovanje, iskrenost, pogum, skromnost, ponos, samokontrola, prijateljstvo, vljudnost in zabava, vzgajati otroke in mladostnike v dobre in koristne člane naše družbe. Z učenjem pravilnega padanja želimo prispevati k zmanjšanju poškodb pri padcih, ki so glavni razlog poškodb pri otrocih. Skozi učenje tehnik juda razvijamo samozavest, samospoštovanje, koncentracijo in disciplino ter prispevamo k izboljšanju splošne psihofizične kondicije pri otrocih.

Otroci se spoznajo tudi s tekmovanji, kjer se lahko na regijskem nivoju preizkusijo v judo borbi s svojimi vrstniki. Tekmovanja, ki niso obvezna, so pri otrocih namenjena predvsem pridobivanju samozavesti, premagovanju treme in soočanju z uspehom kot tudi z neuspehom.

Danes na OŠ Neznanih talcev Dravograd poteka vadba za začetnike in nadaljevalni tečaj juda, v letu 2020 pa smo na območju občine Dravograd odprli še sekciji na podružnični šoli Libeliče ter na Osnovni šoli Šentjanž pri Dravogradu.

Zgodovina JK Dravograd


Vpis v programe

Vpis v programe je mogoč v septembru in oktobru.

Otroka na vadbo vpišete, tako da izpolnite pristopno izjavo in jo izročite trenerju na prvi vadbi. S podpisom pristopne izjave se strinjate s splošnimi pogoji vadbe in s cenikom vadbe.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko e-pošte judokoroska@gmail.com ali telefona: 040 337 325 (Aljaž).

Pristopna izjava Cenik in splošni pogoji vadbe

Urnik vadbe 2022/2023

Mala šola juda Poglej program

SKUPINA LOKACIJA DAN URA TRENER
Dravograd Mala telovadnica OŠ Dravograd TOR, ČET 15.15 - 16.45 Aljaž
Libeliče PŠ Libeliče TOR, ČET 13.30 - 14.30 Aljaž
Šentjanž pri Dravogradu Telovadnica OŠ Šentjanž PON 14.00 - 15.15 Ruslan, Liudmyla
SRE 14.45 - 16.00

Judo šola Poglej program

SKUPINA LOKACIJA DAN URA TRENER
Nadaljevalni tečaj 1 Mala telovadnica OŠ Dravograd TOR, ČET 15.15 - 16.45 Aljaž

Trenerji

Ruslan Yankovskyy
Ruslan Yankovskyy
"Bolj kot uspešnega športnika je pomembno vzgojiti dobrega človeka."
Več ...
Aljaž Gostenčnik
Aljaž Gostenčnik
"Dobro se z dobrim vrača."
Več ...